Welzijnsvereniging Mintus zoekt nieuwe personeelsleden met “immoborden"

15
mei
2020

Sinds het begin van de coronacrisis ontvangt de zorgverleningssector veel blijk van solidariteit en dankbaarheid vanuit de bevolking. Met de lancering van een gloednieuwe jobcampagne wil welzijnsvereniging Mintus iedereen die supportert aansporen om niet alleen te applaudisseren, maar ook bij ons te komen werken.

“De personeelsleden van Mintus helpen tijdens deze campagne mee om het gevoel van trots en samenhorigheid dat ze momenteel ervaren, te helpen uitdragen naar de buitenwereld,” zegt Pablo Annys, voorzitter Mintus. “Dit doen ze door onze speciale immoborden aan de gevel van hun woning te bevestigen. Geen borden met de klassieke boodschap ‘te koop’ of ‘te huur’, maar wel met de slogan Trots op mijn collega’s. Maak van Mintus ook joentus.

“Ter ondersteuning van de immoborden, werd ook onze website in een nieuw jasje gestoken,” zegt Jeroen Bogaert, bedrijfspsycholoog personeeldienst Mintus. “Op de website jobs.mintus.be verzamelen we alle vacatures van onze Brugse welzijnsverenigingen, zoals De Blauwe Lelie (kinderopvang), Ons Huis (opvang van mensen met een beperking) en Ruddersstove (maaltijden-aan-huis). De website moet dé plaats worden voor iedereen die via de arbeidsmarkt iets wil betekenen voor senioren, kinderen of mensen met een beperking.”

Ben je zorgverlener, polyvalent medewerker, administratief medewerker of technisch expert? Wie zin heeft om iets te betekenen voor anderen, is nu meer dan ooit welkom om te solliciteren via jobs.mintus.be.

Deel deze pagina